PREDANÉ 3 izbový byt s loggiou, Buzulucká, Dargovských hrdinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Buzulucká
70 m²
8
2
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

70447x zobrazená v zozname / 5134x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

Realitná kancelária Visual real, s.r.o. Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt s loggiou, Buzulucká, Košice III.- Dargovských hrdinov.

Ak hľadáte priestranný byt s dostatkom úložného priestoru, tak je potom táto ponuka práve pre vás!

Byt je voľný od 10.07.2023.



PARAMETRE: Podlahová plocha: 68,64 m2 + loggia. Byt disponuje pivnicou a kumbálom. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 8. Bytový dom je zateplený s novým výťahom.

REKONSTRUKCIA : po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa: elektrické rozvody, plastové okná, murované jadro, plávajúci podlahy, zárubne, dvere, bezpečnostné dvere. Byt sa predáva zariadený.

VIDEOOBHLIADKA: youtube.com/watch?v=i0ph4tM0FnY

ORIENTACIA: spálne sú orientované na severovýchod a kuchyňa s obývacou izbou na juhozápad.

LOKALITA: len 8 minút autom od centra mesta Košíc. Výborné napojenie na obchvat Košíc a dopravné spojenie s prímestskou autobusovou dopravou. Prednosťou lokality je lesopark FURČA , promenádny chodník je vyžívaný pre športové aktivity, dlhý približne 3,5 km. Občianska a technická vybavenosť: Predajňa potravinárskeho tovaru(Lidl, Fresh...), Pohostinské odbytové stredisko, Predajňa nepotravinárskeho tovaru, Predajňa pohonných látok, Zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, Predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá, Komerčná banka, Bankomat, Telocvičňa, Pošta, Verejný vodovod, Verejná kanalizácia, Kanalizačná sieť pripojená na ČOV, Rozvodná sieť plynu, Lekárne a výdajne liekov, Samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých, Samostatné ambulancie praktického lekára pre deti a dorast, Samostatné ambulancie praktického lekára stomatológa, Samostatné ambulancie praktického lekára gynekológa, Komunálny odpad, Využívaný komunálny odpad, Zneškodňovaný komunálny odpad

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať.

Váš realitný maklér:


Ing. Martin Seman
t.č. .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Vývoj ceny