PREDANÉ * Drobného - zariadený 3-izbový byt po rekonštrukcií

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Drobného
12
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
186.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11261x zobrazená v zozname / 1473x zobrazená detailne / 136x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 3-izbový byt na ul. Drobného, Bratislava IV - Dúbravka, OV, 70 m2, 8/12 p., plus loggia 4 m2, pivnica, výťah.

Dispozícia bytu: predsieň s botníkom a vešiakom, priestranný šatník/komora využívaný ako pracovňa, chodba so vstavanou skriňou po celej dĺžke, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a práčkou, 3x samostaná izba, kuchyňa s linkou IKEA so vstavanými spotrebičmi, jedálenským stolom, z kuchyne je vstup na zasklenenú loggiu s posedením

Byt prešiel rekonštrukciou: kompletná výmena elektroinštalácie, nové omietky, plastové okná, plávajúce podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere v pôvodných drevených zárubniach.

Bytový dom je po rekonštrukcií, situovaný v tichej zeleňou obklopenej lokalite s dobrou možnosťou parkovania.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: MHD, zdravotné stredisko, školy, škôlky, detské ihriská, obchody, reštaurácie, kaviarne, športoviská, rýchle napojenie na obchvat.

ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta