PREDANÉ EXKLUZÍVNE: rodinný dom vo Veľkých Ozorovciach, okres Trebišov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Veľké Ozorovce
Ulica.: Mariánske námestie 89
228 m²
3204 m²
1
4
áno
čiastočne prerobený
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
117.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14678x zobrazená v zozname / 4319x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

Rozhodli ste sa zmeniť bývanie? Plánujete odísť z ruchu mesta a chcete radšej zažiť čaro kľudného vidieka? Alebo hľadáte iba „chalupu“ na víkendy? Ponúkame Vám 4 – izbový rodinný dom s gánkom, v nádhernom prostredí plnom zelene, v centre obce Veľké Ozorovce, ulica Mariánske námestie 89, okres Trebišov.
Rodinný dom je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – skopírujte si link: https://my.matterport.com/show/?m=PWwq3xoGfaZ
Video – skopírujte si link: https://youtu.be/lxZMx0gsV70
Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Medzi fotkami nájdete PÔDORYS domu. Zároveň pripájame aj navrhovaný pôdorys domu - v prípade rekonštrukcie so zmenou dispozície.
Dom je postavený v absolútnom centre dediny, odkiaľ máte všetko na dosah ruky (k zástavke autobusu, do obchodov, na obecný úrad, či do kostola,). Je v slepej uličke, mimo rušnej cesty. Pred domom sa rozprestiera obecný park plný zelene a košatých stromov aj s pomníkom padlým hrdinom v II. svetovej vojne, čím ponúka budúcemu majiteľovi dostatočné súkromie, bez rušnej premávky.

K domu vedie obecná asfaltová komunikácia. Rodinný dom je postavený na mierne svahovitom oplotenom pozemku. Pred domom je kvetinová predzáhradka na jednej strane a na druhej strane studňa. Za domom je záhrada s ovocnými stromami (jablone, vzácna dula, či majestátny kráľovský orech).
K domu prináleží pozemok o výmere 3.204 m2 (šírka: cca 22,5 m). Zastavaná plocha celého domu je 228 m2 .

Pozemok je dostatočne široký, čiže máte aj priestor využitia pozemku na relax (napr. na bazén – vlastná studňa, sauna....)
Orientácia domu je: „V“/“J“ (predná časť domu je na „V“ a zadná časť domu je na „J“. Záhrada je na „Z“.
Rodinný dom bol postavený v 2 etapách. Zadná časť domu v roku 1961 a predná časť domu ako prístavba v roku 1971. Dom je čiastočne zrekonštruovaný (plastové okná, plastové vchodové dvere (obidva vchody), kúpeľňa so sprchovacím kútom v prednej časti domu). Inak je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa.
Kúrenie v dome je ústredné plynové (radiátory) - 3-ročný kondenzačný plynový kotol Buderus, voda – studňa, odpad – žumpa. Navyše v zadnej kúpeľni - práčovni je ohrev vody cez bojler, elektrina 230/400. V dome je zavedený optický internet a pevná linka.

Technické vybavenie:


Základy – betónové
Materiál použitý pri výstavbe - tehla

Krov – sedlový


Krytina – plechová (udržiavaná), predná, menšia časť eternit
Povrch stien – brizolitová omietka
Podlahy: v izbách - doskové tzv. „dile“, v kuchyni – laminátová podlaha, kúpeľne a WC – dlažba

Dispozične riešenie:


Ide o jednopodlažný dom, s možnosťou dobudovania aj podkrovia. Má dva vstupy, čiže jeho využitie je aj na dvojgeneračné bývanie.

1. Predná časť domu


- slnečná veranda,
- chodba,
- špajza,
- kúpeľňa so sprchovacím kútom,
- obývačka,
- spálňa,

V tejto časti (pod spálňou) je aj pivnica, v ktorej je domáca vodáreň tzv. darling (rok starý) .

2. Zadná časť domu


- terasa,
- kuchyňa,
- špajza,
- práčovňa – kúpeľňa,
- samostatné WC,
- obývačka,
- spálňa,

Predná časť a zadná časť domu sú spojené gánkom.



Pokračovaním zadnej časti domu je:

- kumbal,
- letná kuchyňa s plynovým sporákom, ktorá sa využíva na tzv. špinavé práce a v minulosti sa využívala na domáce zabíjačky,
- za letnou kuchyňou je sklad na uloženie zemiakov,
- garáž, z ktorej je vstup na povalu,
- suché WC,
- hospodárska časť

Energetický certifikát nie je k dispozícii.



Obec Veľké Ozorovce má 761 obyvateľov, leží pod úpätím Slanských vrchov. Čoraz viacej sa stáva miestom života pre obyvateľov z miest, hlavne z Košíc.
Ide o pokojnú obec s pocitom súkromia a dobrou dostupnosťou do okolitých miest - 6 km do Sečoviec, 17 km do okresného mesta Trebišova a 37 km do krajského mesta Košice (cez Slanec) a 40 km (cez Dargov), po diaľnici, ste pri Auparku (diaľničný privádzač - Bidovce je cca 22 km).
V obci je základná občianska vybavenosť (obecný úrad, kultúrny dom, knižnica, pošta, dom smútku, potraviny, pohostinstvo, MŠ, rímsko-katolícky kostol). ZŠ deti navštevujú buď v susednej dedine v Zemplínskej Teplici (3 km) alebo v meste Sečovce (6 km). V obci je zriadená aj ošetrovňa, v ktorej ordinuje lekár zo susednej obce raz týždenne. Je tu aj dostatok kultúrneho aj športového vyžitia – detské ihrisko, multifunkčné ihrisko, v zime klzisko, folklórny súbor Doľinka, hasičský zbor a dôchodcovský klub. Je tu aj vodná nádrž, ktorá je určená na rybárske účely.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, poplatky za autorizáciu - overenie podpisov, štandardné podanie návrhov na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. V prípade rýchleho jednania DOHODA na cene istá.

Rodinný dom je bez tiarch. Je v osobnom vlastníctve, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.
Odporúčam vidieť - pozrite si virtuálnu obhliadku s linkom vyššie.

V prípade vážneho záujmu, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová, RSc.


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3204 m²
Zastavaná plocha228 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny