Predané! *ZNÍŽENÁ CENA* Moderný 2 izbový byt, WEST Galanta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
51 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
114.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

73175x zobrazená v zozname / 5919x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete inzerat si prosim skopíruje nasledovný odkaz ********https://youtu.be/iHt2Qe0NFFU*******
*!ZMENA OPROTI VIDEU - CENA JE MOMENTÁLNE BEZ PARKOVACIEHO STÁTIA.

V PRÍPADE SERIÓZNEHO ZÁUJMU DOHODA MOŽNÁ!*



TUreality Vám exkluzívne ponúka na predaj štýlový 2 izbový byt na sídlisku WEST v Galante.

Byt má modernú dispozíciu otvoreného priestoru – obývacej izby spojenej s kuchyňou kt. majú spolu 28m2! Kuchynská linka je nadčasová biela, leská, zhotovená na mieru s kontrastnými čiernymi zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch a granitovým čiernym drezom. Spálňa má 13,62m2 a po celej dĺžke 3,4m sa nachádza vstavaná šatníková skriňa. Kúpeľňa spojená s toaletou je rozlohy 4,41m2. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná dvojkrídlová šatníková skriňa a zástena s botníkom v čiernom dekore. Byt má spolu 48,80m2, k bytu prislúcha skladový priestor na poschodí rozlohy 1,85m2.
K bytu sa predáva 1 parkovacie státie, v prípade záujmu o ďalšie je možné dokúpenie od zhotoviteľa – dokonca susediace miesto je voľné.

Mesačné náklady na 1os sú 60€. Byt sa predáva po dohode s majiteľom zariadený. Byt je vhodný pre jednotlivcov ako aj mladé páry alebo mladú rodinku.

Bytový dom bol kolaudovaný v r.2017. Obvodové murivo je z tehly priečne dierovanej hr. 380mm zateplené miner.vlnou hr. 120mm, energ.certif C.
Bytový dom využíva geotermálnu energiu na vykurovanie bytov a výrobu teplej úžitkovej vody.
Byt sa nachádza na 4 nadz.podlaží zo šiestich a disponuje vyťahom, spoločnými priestormi na prízemí a ku každému bytu prislúcha skladový priestor na poschodí s rozlohou 1,85m2.

Sídlisko WEST, kt. má skvelú občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu základná aj materská škola, ihriská, pošta, supermatket, pizzeria, pohostinstvá, penzión s wellnessom, krížom cez cestu je Galantská nemocnica. Dokonca na prízemí tohto byt. domu je kaviareň aj večierka a oproti sa nachádza detské ihrisko.

Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na alebo na .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku51 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno