Prenajme zrekonštruovanú garsónku na Nám.Hraničiarov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Námestie hraničiarov
33 m²
12
7
1
úplne prerobený
prenájom - Garsónka
530,- €/mes. vrátane energií a internetu, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

150032x zobrazená v zozname / 2934x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Apartim sro prenajme peknú, zrekonštruovanú garsónku s loggiou na začiatku Petržalky na Nám. Hraničiarov, OV, 33 m2 (28 m2 byt + 5 m2 loggia), nachádzajúcu sa na 7.poschodí 12.poschodového bytového domu.

Pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatnej kúpeľne, samostatného WC a priestrannej obývačky s výstupom na zasklennú loggiu. K bytu prislúcha pivnica o poschodie nižšie pod bytom.

V rámci rekonštrukcie boli menené plastové okná, plávajúca podlaha v obývačke, v predsieni je dlažba, nová kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a práčkou, nová sanita a wc, nové rozvody elektriny a vody, nová kuchynská linka so sklokeramickou varnou doskou umiestnená v predsieni, interiérové dvere a zárubne a vchodové bezpečnostné dvere.

Byt sa prenajíma zariadený a vybavený vrátene všetkých spotrebičov okrem TV.

V tesnej blízkosti domu na pešo je výborná občianska vybavenosť, škola, škôlka, pošta, banky, reštaurácie a kaviarne, Billa, množstvo ďaľších obchodov a služieb rôzneho druhu a tiež možnosť dobrého športového vyžitia na blízkej korčuliarsko-cyklistickej hrádzi či dostihová dráha pre milovníkov koní.
Z domu je dobré dopravné spojenie do centra mesta, ako aj na obchvat a diaľnicu.



Byt je voľný, nasťahovanie možné do 10 dní od podpisu zmluvy.

Vhodný pre jednu osobu, nefajčiara. Malý domáci maznáčik (psík) nie je prekážkou.

Mesačné nájomné za byt spolu s energiami a internetom je 530,-EUR/mes. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné, kaucia vo výške mesačného nájomného a sprostred. provízia vo výške 500,-EUR.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku.

Kontakt:


Juraj Herceg

www.apartim.sk


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno - 1

Vývoj ceny