PRENÁJOM RD - Nitra - Drážovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Kochova
150 m²
405 m²
prenájom - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4862x zobrazená v zozname / 456x zobrazená detailne / 19x zobrazená detailne tento mesiac

RK Dobré Reality ponúka na prenájom RD s dvomi samostatnými vstupmi do domu, s tromi zariadenými izbami, kuchyňou s vybavením + kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom a samostatná toaleta. Relax ponúka priestranná terasa, na ktorú je výstup z kuchyne.
Vo dvore kamerový systém, taktiež aj parkovanie je možné vo dvore.
Izby so zariadením sú vhodné pre firemných zamestnancov, ktorí si vďaka príjemnej lokalite a komfortu rodinného domu prídu na svoje.

Cena dohodou...podľa počtu záujemcov.


Záujemcovia ma môžu kontaktovať na tel.č.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite naše služby, nakoľko máme viac ako 10 ročné skúsenosti a náš realitný, ako aj právny systém určite oceníte.

Viac info telefonicky, alebo mailom.



Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku405 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne