PRENÁJOM Skladový priestor s kanceláriou 178 m2 (H1)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Kolónia
152 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
prenájom - Sklady a haly
Cena v RK DOHODA, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

16154x zobrazená v zozname / 1616x zobrazená detailne / 124x zobrazená detailne tento mesiac

EMIREAL ponúka na prenájom výrobno skladovaciu halu (H1), ktorá sa nachádza v uzevretom areáli v centre mesta Senica. Celý areál je oplotený a má dve vstupné brány ovládané diaľkovo. Prenajímaná hala má výmeru 178 m2 a jej súčasťou je kancelária a sprcha s WC. Vstup do haly je cez veľkú dvojkrídlovú bránu (vojde aj dodávka). V strope sú tri veľké otvory takže by sa dal priestor využiť aj ako pneuservis alebo autodieľňa so zdvýhacím zariadením.

V tesnej blízkosti haly sa nachádzajú garáže pre osbné vozidlá každá s výmerou 16 m2, ktoré je možné využiť ako ďalší sklad. V rámci areálu sa nachádzajú ďaľšie plochy, ktoré sa dajú prenajať na parkovanie napr. malých dodávok.

Bližšie informácie vám poskytnem na tel. alebo emailom na

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha178 m²
Úžitková plocha152 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Prístupová cestaasfaltová cesta