Priestranný 57m2 byt v Bytči, pivnica, lódžia.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Bytča
Ulica.: Hlinická
51 m²
predaj - 1-izbový byt
87.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2101x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 1,5 izbový byt v meste Bytča o výmere až 57,30m2 dokopy z čoho plocha bytu je cca 48m2, plocha pivnice 3,13m2 a plocha veľkej lódžie 6,28m2. Byt je dispozične orientovaný na západnú stranu s krásnym výhľadom. Výdavky cca do 100€. Poschodie 3/4.

Dispozícia bytu:


Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a wc, kuchyňa spojená s "jedálňou" , väčšia izba ktorá bola rozdelená na dve izby z ktorej je vstup do veľkej lódžie.

Bytový dom má svoj vlastný kotol a rekonštrukcia celého bytového domu prebehla v roku 2023.
Pivnicu so spoločnými priestormi v suteréne bytového domu. Bezproblémové parkovanie.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ohľadom ponuky neváhajte kontaktovať p.Mriša na čísle: alebo emailom :

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha57.3 m²
Úžitková plocha51 m²
Statusaktívne