Priestranný tehlový dvojizbový byt so záhradkou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Orviská cesta
59.24 m²
2
zvýšené prízemie
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
94.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

51492x zobrazená v zozname / 5964x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojizbový byt sa nachádza na zvýšenom prízemí tehlovej štvorbytovky postavenej v roku 1965 v okrajovej časti Piešťan - Orviská cesta (lokalita Majer, resp. Nový dvor). Byt bol v rokoch 2009 a 2021 kompletne zrekonštruovaný, jeho aktuálny pôdorys nájdete medzi fotografiami. Súčasťou bytu sú aj dve samostatné pivničné kobky, spolu o výmere 5,39 m2, nachádzajúce sa v suteréne domu. Jedna miestnosť slúži ako sklad a druhá je zároveň aj technická miestnosť - priestor kde je elektrický kotol a kotol na pevné palivo. Spolu s bytom sa užíva aj 5 árová oplotená záhrada s altánkom a drevárňou nachádzajúca sa v tesnej blízkosti domu. (Upozorňujeme, že záhrada nie je vo vlastníctve majiteľa bytu, ale v dlhodobom 70 ročnom užívaní).
Vykurovanie: ústredné, kotol na pevné palivo (brikety) sa nachádza v pivničke pod bytom alebo úspornými elektrickými radiátormi. Ohrev teplej úžitkovej vody elektrickým bojlerom, ktorý sa rovnako nachádza v pivnici pod bytom. V prípade záujmu si môže nový vlastník dobudovať krb. Byt je orientovaný na sever (kúpeľňa, kuchyňa) a juh (obývacia izba, spálňa). Mikro sídlisko Nový dvor je tvorený štyrmi menšími bytovkami, ktoré majú spoločnú studňu. Každá bytovka má vlastnú žumpu.
Výhody bytu: nepriechodné izby, tichá okrajová časť mesta. Ideálne pre mladšiu rodinu alebo dôchodcov, ktorí hľadajú niečo medzi bývaním v meste a na dedine, niečo medzi bývaním v byte a rodinnom dome, ktorí preferujú pokoj a voľný pohyb okolo bytovky viac ako potraviny hneď za rohom a veľké preplnené parkoviská.

Kúpou voľný.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha59.24 m²
Úžitková plocha59.24 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Krbpredpríprava
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny