Príjemný 2 izbový byt v blízkosti zámockého parku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Muškátová
63 m²
2
2
po rekonštrukcii
predaj - 2-izbový byt
174.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41832x zobrazená v zozname / 2341x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký 2 izbový byt na Muškátovej ulici v PEZINKU. Rozloha 55,47 m2 + balkón + komora, poschodie 2/4, zateplený bytový dom s novými stúpačkami a s VLASTNOU KOTOLŇOU.

Vrámci rekonštrukcie boli v byte robené nové rozvody elektriky v kuchyni, v kúpeľni, na chodbe a vo WC, vinylové podlahy, nové stierky, plastové okná s novými žalúziami, nová dlažba na balkóne, zrekonštruovaná kúpeľňa a oddelené WC, bodové osvetlenie, nová ešte nepoužitá kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra), bezpečnostné vchodové dvere a nové interiérové dvere.

Veľká chodba poskytuje priestor na vstavanú skriňu. K dispozícii je tiež komora v suteréne bytového domu.

Byt je otočený na dve strany s obľúbenou orientáciou východ a západ. Mesačné náklady sú vo výške 142,- Eur pre 3 osoby.

Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou - potraviny KRAJ a COOP Jednota, pizzeria, reštaúrácie, škôlka, 2 x škola, kaviarne, MHD, detské ihriská a jednoduché napojenie cez nové diaľničné obchvaty. Príjemným spestrením je krásny zámocký park so živými pávmi, či jazdecký areál Rozálka, kde sa každoročne koná svetový pohár v parkúre. Blízkosť vinohradov a okolitých lesov umožňuje množstvo športových aktivít. Pezinok je veľmi priateľské mesto bohaté na zážitky ako vinobranie, či pravidelné slávnosti na námestí.

Cena zahŕňa kompletný právny servis.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno
Zateplený objektáno

Vývoj ceny