Rodinný dom s veľkým pozemkom na Istrijskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Istrijská
136 m²
1576 m²
4
nie
pôvodný
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16155x zobrazená v zozname / 885x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť PROPHET REAL Vám ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom na Istrijskej ulici v Bratislave, časť Devínska Nová Ves.

Celková zastavaná plocha domu je 151,61 m2, úžitková plocha cca 136 m2. Popri dome je vybudovaná zemná pivnica 2,6m x 1,8m x 6m. Nehnuteľnosť sa skladá z dvora o výmere 209 m2, domu 157 m2 a záhrady o veľkorysej výmere 1 210 m2, spolu 1 576 m2.

Rodinný dom bol postavený roku 1920, má sedlovú strechu v pôvodnom stave, 4 priestranné izby, vysoké stropy a cca 50cm hrubé obvodové múry, vďaka ktorým si dom udržuje svoju stálu príjemnú teplotu – cez leto nie je potrebné interiér klimatizovať. Dom má k dispozícii všetky inžinierske siete. Elektrina, plyn, optický internet a voda na pozemku, kanalizácia z ulice.

Dispozícia – chodba, spálňa, obývacia miestnosť, kúpeľňa, jedáleň s kuchyňou s východom na terasu, komora a toaleta. Najväčšia miestnosť bola oblúkovými stĺpmi predelená na halu a ďalšiu obývačku s krbom.

VÝHODY:


TOP LOKALITA! Všetky IS sú priamo na pozemku. Možnosť odkúpenia susedného domu s pozemkom a podielu na spoločnom dvore - na pozemku sa nachádza zachovalá z ½ podpivničená stodola, ktorá môže slúžiť ako ateliér, či dielňa.

LOKALITA:


Dom s pozemkom sa nachádza priamo v centre Devínskej Novej Vsi. Vchod je z hlavnej ulice a pozemok siaha až po cyklotrasu pri rieke Morava. Kompletná občianska vybavenosť je na dosah, MHD, železničná stanica, škôlky, školy, pošta, banky, hypermarkety, turistické a športové vyžitie, Devínska Kobyla, Sandberg, Most Slobody

CENA:


Cena nehnuteľnosti je 525.000,- Eur vrátane provízie a kompletných právnych služieb.

ŠTANDARD SLUŽIEB PROPHET REAL:


Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv a hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte teda vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1576 m²
Zastavaná plocha151.61 m²
Celková rozloha1576 m²
Úžitková plocha136 m²
Počet izieb4
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta