Slnečný pozemok so stavebným povolením

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Stupavská
579 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3301x zobrazená v zozname / 240x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Rivers real estate ponúka exkluzívne napredaj stavebný pozemok so stavebným povolením na Stupavskej ulici Bratislava Rača.

Pozemok o výmere 579 m2 sa nachádza prostredí Malých Karpát v bezprostrednej blízkosti lesa, je prevažne rovinatý a ponúka krásne výhľady na mesto a okolitú prírodu. Pozemok je pripravený na výstavbu celoročne obývateľnej chaty, aktuálne stavebné povolenie je vydané na výstavbu 3 podlažnej rekreačnej stavby s 5 izbami z toho 3 spálňami, hosťovskou izbou, obývacou izbou a kuchyňou a 2 kúpeľňami 150m2 . Projekt domu počíta aj s pivnicou. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a studňa s vodou pre napojenie. Kanalizácia v okolí nie je, preto treba rátať so septikom. Orientácia pozemku Južná až Juhovýchodná, jedná sa o slnečný pozemok. Priamo k pozemku vedie asfaltová cesta.

Lokalita v ktorej sa pozemok nachádza ponúka ideálne prostredie pre milovníkov prírody, turistiky a športu. Priama dostupnosť do mestských lesov ponúkne každému možnosť poprechádzať sa alebo využiť čas na cykloturistiku s výbornou dostupnosťou na lokality ako Biely kríž a Železá studienka a mnohé ďalšie. V tesnej blízkosti nájdete aj kompletnú občiansku vybavenosť v podobe škôl, pošty, banky, obchodov a reštaurácii, taktiež aj MHD. Počas teplejších mesiacov je neďaleko kúpalisko a amfiteáter s pravidelným kultúrnym programom. Z rače trvá cesta do mesta cca 15 minút taktiež je výhodou blízka dostupnosť na diaľničný obchvat D4 po ktorom sa rýchlo dostanete do Rakúska alebo Maďarska.

Follow the Rivers find your home...

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku579 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Terénmierny svah