Stavebný pozemok na 4 rodinné domy Komoča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Komoča
2773 m²
predaj - Pozemky - bývanie
110.000,- €
39,67 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1862x zobrazená v zozname / 252x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária FS Partners Reality ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok v strede obce Komoča s rozlohou 2773 m². Pozemok ponúka možnosť výstavby štyroch rodinných domov s vlastnou prístupovou cestou. Na pozemku sa momentálne nachádzajú dva domy postavené z pálenej tehly, ktoré sú v pôvodnom stave a sú vhodné na zbúranie. Na pozemku sú zavedené služby ako elektrina a plyn. Pozemok je slnečný, rovinatý a oplotený. Obhliadku vrelo odporúčame!
Poloha: Pozemok sa nachádza v tichej časti obce Komoča. V pešej vzdialenosti sa nachádza autobusová zastávka, obecný úrad, potraviny, pohostinstvo, pláž, pošta a kostol. Obec je vzdialená 12 km od mesta Nové Zámky, 25 km od Komárna a 50 km od Nitry.

Výmera: 2773 m²


Cena: 110.000€
Vhodné ako investícia

V prípade rýchleho jednania je možná zľava.



Viac info na:
☎️
✉️

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2773 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne