Stavebný pozemok so starším rodinným domom 973m2, Bašovce, okr. Piešťa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Bašovce
973 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
75.000,- €
77,08 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2423x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj stavebný pozemok so štedrou výmerou 973 m2 v obci Bašovce, okres Piešťany, na ktorom sa nachádza rodinný dom v pôvodnom stave.


VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:


+ slnečný rovinatý pozemok
+ ideálna výmera
+ prístup z 3 strán
+ tichá lokalita mimo hlavnej cesty


Pozemok sa nachádza v tichej časti obce mimo hlavnej cesty, je prevažne rovinatý, oplotený a pravidelne udržiavaný. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy. Súčasťou pozemku je studňa, inžinierske siete- elektrina, plyn, odpad je riešený formou žumpy. Kanalizácia je v obci plánovaná v najbližšej dobe.Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom pripravený na rekonštrukciu prípadne demoláciu.
Obec Bašovce je vzdialená 7km od kúpeľného mesta Piešťany a má kompletnú občiansku vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku973 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne