☀Tribunj (HR)- Priestranný, moderný apartmán s výhľadom na more!

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Tribunj
Lokalita.: Tribunj
114 m²
2
prízemie
3
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
330.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23692x zobrazená v zozname / 876x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj priestranný moderný apartmán v nocvostavbe bytového domu, apartmán je s celkovou úžitkovou plochou 113,78 m2 s výhľadom na more a dvorom 80 m2.
Apartmán sa nachádza na prízemí bytového domu a je orientovaný na juhozápad. Byt o výmere 81,88 m2 pozostáva z chodby, kúpeľne, dvoch spální, komory, kúpeľne, WC, kuchyne s jedálňou a obývačky ako celku so vstupom na krytú terasu 28,27 m2. Podlahové kúrenie sa nachádza v kúpeľni, kuchyni s jedálňou a obývačkou, klimatizácie sú vo všetkých izbách a obývačke, hliníková posuvná stena na terase, PVC okná so sieťkami proti hmyzu na každom okne.
Vo všetkých miestnostiach je inštalovaná kvalitná sanitárna keramika. Fasáda je opláštená 10cm polystyrénom. V bytovom dome je zabudovaný aj výťah. K bytu prislúcha záhrada 80 m2 a parkovacie státie 13,50 m2. Vzdialenosť od mora a pláže je 550 m a od centra 700 m.

https://hr-reality.com/nehnutelnost/vodice-tribunj-apartmany-s-vyhladom-na-more-vo-vystavbe-2/#item1

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha114 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno