Trojizbový byt 75 m2, Priemyselná ul. Senica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Priemyselná 1
75 m²
8
8/posledné poschodie
3
pôvodný
verejný vodovod
nie
230V
predaj - 3-izbový byt
109.850,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

25342x zobrazená v zozname / 1670x zobrazená detailne / 151x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve s krásnym výhľadom na západnú Senicu. Byt sa nachádza na 8/8 poschodí bytového domu na Priemyselnej ulici. Byt je v pôvodmom stave sú vymenené len okná za plastové. Výhodou bytu je, že je na poslednom poschodí takže kto má rád kľud tak ho bude mať, lebo z vrchu určite nebude nikto buchotať. Zrelaxovať a dať si kávičku môžete na balkóne, ktorý je orientovaný na západ. Rekonštrukciu si môžete teda urobiť podľa svojho vkusu, ale ako je u mňa zvykom v galérií nájdete inšpiráciu ako by to mohlo vyzerať až to bude hotové. Dá sa pekne pohrať aj s dispozíciou, čím sa zväčší kúpeľna, ale aj spálňa aj detská izba. Jednoducho povedané byt dáva veľa možností ako z neho "vymodelovať" útulné hniezdočko.

Bytový dom je zrekonštruovaný má nový výťah, izolovanú fasádu, strešnú hydroizoláciu. V suteréne domu je pivnica prináležiaca k bytu. Pri dome je ihrisko pre deti, v blízkosti domu ihrisko Žihadielko, škôlka a do centra mesta pár minút peši, kde máte všetko čo treba. Parkovanie je možné bezplatne pri hlavnej ceste ihneď pri dome.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo maile:

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE U NÁS KONEČNÁ-NENAVYŠUJE SA!

Servis od realitnej kancelárie zahrnuje: Odporučíme vám najvhodnejšie financovanie na kúpu nehnuteľnosti, Vypracovanie kúpnopredajných zmlúv, Vypracovanie dokumentácie na kataster + úhrada správneho poplatku za prevod vlastníckych práv, Úhrada poplatku za overenie podpisu predávajúcich na kúpnopredajných zmluvách, Vypracovanie odovzdávacieho protokolu k nehnuteľnosti a inštrukcie k prehláseniu energií

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie8/posledné poschodie
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizácianie
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná