Unikátna Príležitosť v Žiline: Komerčný Pozemok na Predaj 5500 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
5500 m²
5500 m²
pôvodný
verejný vodovod
230V
áno
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2175x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Unikátna Príležitosť v Žiline: Komerčný Pozemok na Predaj

Žilina - Mesto, ktoré neprestáva prekvapovať svojimi možnosťami a príležitosťami. Dnes by sme vám radi predstavili skvelú príležitosť v podobe komerčného pozemku o výmere 5500 m2, nachádzajúceho sa v Žiline.
Tento pozemok ponúka ideálne prostredie pre výstavbu administratívnych priestorov, skladov alebo viacúčelových budov. Je to ucelený pozemok s vlastníctvom 1/1, čo znamená, že nový majiteľ získava úplnú kontrolu nad jeho využitím.

Jedným z najväčších benefitov tohto pozemku je jeho poloha. Nachádza sa mimo zastavaného územia obce, no zároveň v blízkosti rozsiahlej industriálnej zóny mesta, čo poskytuje skvelú dostupnosť aj do okolitých výrobných závodov. Priamy vstup z asfaltovej cesty uľahčuje logistiku a umožňuje jednoduché nakladanie a vykladanie materiálu.

Zobrazenie Budúcnosti:


Vidíme tento pozemok ako kľúčovú zložku vývoja mesta Žilina. S jeho využitím na výstavbu moderných a efektívnych komerčných priestorov môže mesto ďalej posilniť svoju pozíciu ako obchodného a priemyselného centra regiónu.Nechajte sa zaujať touto výnimočnou príležitosťou.

Kontaktujte nás:


Pre viac informácií alebo na dohodnutie osobného stretnutia nás neváhajte kontaktovať.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5500 m²
Celková rozloha5500 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta