Úplne nový ešte neobývaný byt v plnom štandarte v projekte Slnečnice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Labutia
26 m²
9
4
1
úplne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
113.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10050x zobrazená v zozname / 341x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj jednoizbový byt o rozlohe 26.26m2 vrátane balkóna o rozlohe 5m2. Byt sa nachádza na 4/9 podlaží v projekte Slnečnice, Labutia ul. Dispozícia je nasledovná: vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, priestor na práčku. Byt je dokončený do štandardu: laminátové podlahy, interiérové dvere, kúpelňa s WC, sanita a obklady, príprava na klimatizáciu. V prípade záujmu je možné pripraviť byt k odovzdaniu v kompletnom zariadení a to s kompletne vybavenou kuchynskou linkou vrátane spotrebičov zn. BOSCH chladnička s mrazničkou, varná doska, vstavaná rúra, vstavaná skriňa v predsieni, obývačková stena na mieru, kvalitná rozkladacia sedačka s plnohodnotnou posteľou. Cena zariadenia komplet 10.000,-eur vrátane DPH. Možnosť dokúpenia pivničnej kobky v cene 4.900,-eur vrátane DPH a vonkajšieho parkovacieho státia v cene 14.900,-eur vrátane DPH. Možný odpočet DPH. Lokalita Slnečnice ponúka kompletnú občiansku vybavenosť s napojením na hlavné ťahy mesta. Projekt Slnečnice POP ponúka veľmi vysoký investičný potenciál, či už z pohľadu uloženia financií, kúpy a ďalšieho prenájmu alebo bývania.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha26 m²
Celková rozloha26 m²
Úžitková plocha26 m²
Poschodie4
Počet poschodí9
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Novostavbaáno