Veľkometrážny 4-IZB. BYT, Balkón, Pivnica, 82 m2, Východ, Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
82 m²
4
4
čiastočne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
117.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3273x zobrazená v zozname / 249x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

REGAL Reality ponúka výhradne na predaj veľký 4 izbový byt v meste Topoľčany, sídlisko Východ. Byt má 82 m2 a pozostáva z veľkej obývačky, 2 x detskej izby, spálne, vstupnej chodby, veľkej kuchyne so špajzou, kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Balkón je zo spálne. Byt prešiel rekonštrukciou: plastové okná 2014 + nové tesnenie 2024, nové elektrické rozvody v kuchyni a kúpeľni, nový sprchový kút, bezpečnostné dvere + nový zámok. Byt sa nachádza na 4. poschodí a k bytu prislúcha pivnica 3 m2. Mesačné náklady na 2 osoby sú cca 172,- eur (Toma 142 + elektrika 30).

Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite, blízko do centra, škola, škôlka, kúpalisko, obchody. Veľkou výhodou bytu je, že sa nachádza v príjemnej časti mesta s dobrým parkovaním . Ak hľadáte veľkometrážny 4 izbový byt v meste Topoľčany, rád si s Vami dohodnem stretnutie. Bližšie informácie a obhliadka : Ing. Andrej Jarošinec, tel.: , email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Poschodie4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno

Vývoj ceny