Veľký Lél - stavebné pozemky - posledné 2 pozemky !!!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Veľký Lél
772 m²
predaj - Pozemky - bývanie
37.828,- €
49,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

18932x zobrazená v zozname / 2609x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebné pozemky vo Veľkom Léli.
Veľký Lél je časťou obce Zlatná na Ostrove. Nachádza v srdci prírodnej rezervácie "Veľkolélsky ostrov" s krásnou podunajskou prírodou. Samotná prírodná rezervácia ponúka náučný chodník s celkovou dĺžkou 6km. Na ostrove je prevádzkovaná ekofarma, ktorá okrem iného ponúka možnosť jazdenia na koňoch, popri Dunaji je vybudovaná cyklocesta. Osada je vzdialená len 2,5 km od štátnej cesty prvej triedy, vzdialenosť do Komárna je 15km, do Dunajskej Stredy 42km.

Vybudované sú nové prístupové cesty, verejné osvetlenie, priebežne sa budujú tiež elektrika, voda, kanalizačná šachta, optika).
V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo!

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku772 m²
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Prístupová cestabetónová cesta