Veľký pozemok v katastrálnom území Malá Čierna

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Malá Čierna
3922 m²
predaj - Pozemky - bývanie
61.967,60 €
15,80 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

5884x zobrazená v zozname / 895x zobrazená detailne / 170x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj veľký slnečný pozemok s rozlohou takmer 4.000m². Nachádza sa v katastrálnom území Malá Čierna.

Pozemok je vedený ako orná pôda. Na začiatku je rovinatý, široký 11m, postupne sa tiahne cca 280m do mierneho svahu a rozširuje sa do 13m. Vedie k nemu neupravená prístupová cesta, ktorá je zároveň cyklotrasou. Je vhodný na výstavbu domu, chaty a rekreáciu.

Tento pozemok je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú mať svoje bývanie či rekreačné sídlo na samote v prírode, ale zároveň blízko civilizácie :)

Čo sa týka dostupnosti inžinierskych sietí:


- voda formou studne
- kanalizácia formou žumpy
- elektrina zatiaľ cez solárne panely alebo inú alternatívu

Obec poskytuje možnosti turistiky, cyklistiky či hubárčenia. Nachádzajú sa tu potraviny, pohostinstvo aj kostol. Organizujú sa tu rôzne spoločenské podujatia (hody, fašiangy a pod.). 11 kilometrov od obce sa nachádza veľmi známe kúpeľné mesto Rajecké Teplice.

Ak Vás táto ponuka zaujala alebo máte nejaké otázky, ozvite sa.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3922 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhovýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta