Vkusný 4 izbový byt so zasklennou loggiou v lone zelene a parkov, BA5

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Žehrianska
83 m²
8
2
4
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
209.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6498x zobrazená v zozname / 364x zobrazená detailne / 117x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pre seba vkusný, príjemný 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene v mestskej časti Petržalka?
Práve ste na jeden takýto byt narazili, čítajte ďalej a dohodnite si rovno obhliadku.

Realitná kancelária EPIC HOME v zastúpení majiteľa pre Vás ponúka na predaj pekný 4 izbový byt s loggiou na ulici Žehrianska v Bratislave - Petržalke.
Byt je naozaj priestranný, má úžitkovú plochu až 83 m2 + loggia a nachádza sa na 2. poschodí. Tento byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciou, spravené boli podlahy, vymalované steny, prebehla tiež výmena okien za plastové a zrekonštruovaná je kúpeľňa + WC. Loggia je zaklenná, čo nový majitel ocení v jesenných, alebo zimných mesiacoch. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu.

skopírujte odkaz a pozrite si aj virtuálnu obhliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=PFddGeEmfes

DISPOZÍCIA:


Cez vstupné dvere sa dostaneme do priestrannej chodby so vstavanou skriňou o veľkosti 11,5 m2, chodba môže slúžiť napr. ako spoločenská hala s jedálenským stolom. Ďalej po ľavej strane nájdeme veľkú slnečnú obývaciu izbu (17 m2), ktorá je orientovaná na južnú stranu. Z chodby, po pravej strane sa nachádzajú dve samostatné izby, jedna môže slúžiť ako spálňa (13,5 m2) a druhá ako detská izba či hosťovská izba (10,7 m2). Z chodby smerom vpred sa dostaneme do zadnej časti bytu, kde po ľavej strane uvidíme ďalšiu a teda štvrtú izbu (14 m2). Taktiež sa na chodbe nachádza prerobená samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom o veľkosti 3 m2, ďalej samostatné WC (1 m2) a na pravej strane vstúpime do peknej kuchyne (9 m2) s priamym výstupom na zasklennú loggiu (3,6 m2), ktorá je orientovaná do vnútrobloku.

Byt má staršie bezpečnostné dvere a pôvodnú elektrinu. Na poschodí sa nachádzajú len dva byty. Bytový dom taktiež prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, vstupná brána je nová na magnetický čip, bytový dom je zateplený, vymenený bol aj výťah, taktiež boli spravené a vymenené stupačky. Bytový dom je súčasťou radovej bytovej zástavby, postavený z panela, daný do užívania v r. 1983.

OKOLIE:


V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Lokalita je výborná pre dostupnosť a ľahké napojenie na cestné komunikácie, obchvat, či dialnicu. V samotnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, parky, ihriská, potraviny, reštaurácie, zmrzlina, ďalšie služby. Pod bytovým domom je verejné parkovanie. Zástavky MHD sú vzdialené len 1 min chôdzou. V blízkom okolí sa nachádza nemocnica, pošta, kostol, lekáreň, Tesco, Lidl, nákupná zóna Slnečnice market, jazero Draždiak, cyklotrasy, hrádza.

Mesačné správcovské poplatky cca 200EUR + elektrina, internet atď.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať mailom, alebo telefonicky.

Tešíme sa na Vás.



Mgr. Michal Gróf, RSc.
M:
E:

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná