ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom na výbornej adrese, Poľná ulica, Radvaň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Poľná
250 m²
338 m²
3
5
áno - 1 auto
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
346.000,- € Iba u nás, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

134290x zobrazená v zozname / 9514x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v radovej zástavbe na výbornom mieste na Poľnej ulici v mestskej časti Radvaň v Banskej Bystrici.

Rodinný dom je 3-podlažný a na prízemí sa nachádza vstupná chodba, garáž, skladové priestory, kotolňa a schodisko na 1. poschodie. Na 1. poschodí sa nachádzajú zádverie, 2 izby, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa, komora a schodisko na 2. poschodie. Zo zádveria je výstup na záhradu za rodinným domom. Na 2. poschodí sa nachádzajú chodba, 3 izby, kúpeľňa, samostatné WC, balkón na záhradu a loggia s perfektným výhľadom na okolité hory.

Rodinný dom je v pôvodnom ale dobrom technickom stave, z hľadiska statiky alebo vlhnutia nemá žiadne problémy, celková rekonštrukcia na súčasný štandard by však bola vhodná. Odmenou pre nového majiteľa bude však domov na veľmi dobrej adrese v pokojnej časti mesta odkiaľ je však všade blízko.

Pozemok patriaci k domu má výmeru 338 m2 a je svahovitého charakteru.

V prípade záujmu o obhliadku alebo o viac informácií ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo na našej e-mailovej adrese.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku338 m²
Zastavaná plocha107 m²
Úžitková plocha250 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Postavené ztehla
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny