3 izbový byt v top lokalite v centre mesta, Centrum II, DNV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Centrum II
60 m²
11
4
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
119.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3275x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 16x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka 3 izbový byt v top lokalite priamo v centre mesta Dubnica nad Váhom, Centrum II. Tento útulný byt s rozlohou 60 m2 sa nachádza na 4. poschodí kompletne zrekonštruovaného a zatepleného bytového domu s dvoma vchodmi a dvoma modernými výťahmi. Okrem toho disponuje aj kamerovým bezpečnostným systémom v priestoroch vstupu, výťahov a dokonca aj v pivnici, čo zaručuje bezpečnosť a pokojné bývanie. Pri bytovom dome sa nachádza množstvo novovybudovaných parkovacích miest a moderné smetné nádoby zabudované čiastočne pod zemou, čo prispieva k estetike a čistote okolia.
Byt je veľmi zachovalý, má murované jadro a dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, spálne, obývacej izby, z ktorej je vstup na nový balkón s krásnym výhľadom na okolie a najmä centrum mesta. Z obývaciej izby je vstup na balkón, kde si môžete užiť krásny výhľad na okolie. Menšia izba, ktorá je hneď veľa obývacej izby, môže slúžiť ako pracovňa alebo detská izba. Kuchyňa je priestranná a dobre usporiadaná, vrátane jedálenského kúta, kde sa rodina môže pohodlne stretávať a užívať si spoločné chvíle pri jedle.
Veľkou výhodou bytu je krásny výhľad na okolie, výborná poloha v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a možnosť prerobiť si byt podľa vlastných predstáv a preferencií. Byt je voľný ihneď. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na komfortné bývanie v srdci Dubnice nad Váhom.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodie4
Počet poschodí11
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny