CHATA PÚCHOV 598m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
598 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Chata
64.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2220x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj chatu so súpisným číslom v meste Púchov. Chata je v pôvodom zachovalom stave s novou strechou menenou pred dvomi rokmi. Dispozícia : jedná veľká izba s pieckou + balkón. Chata je podpivničená : dve menšie miestnosti. K chate prislúcha pozemok o výmere 582m² a zastavaná plocha 16m². Na pozemku sa nachádza vonkajší gril. Pozemok je udržiavaný a pravidelne kosený. Záhrada je obohatená ovocnými stromami - slivky, jablká, marhuľa, orech.
V lokalite ktorej sa chata nachádza je tichá a pokojná. Chaty v okolí sú využívané rekreačne ale aj na trvalé bývanie. Cesta v zime je udržiavaná. Oplatí sa vidieť. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku598 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne