Cyprus Luxusné vily a apartmány MALIBU

Štát.: Cyprus
Mesto.: Kyrenia
Lokalita.: Tatlisu
16000 m²
3
áno - 1 auto
verejný vodovod
230V
nie
áno
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 336.350,- €
Ponúknite vlastnú cenu

288634x zobrazená v zozname / 3581x zobrazená detailne / 106x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE predstavuje luxusné vily a apartmány priamo pri mori s nádherne upravenou súkromnou plážou v jednej z najexkluzívnejších častí Severného Cypru, v oblasti Tatlisu.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
A3-3 3 80 m² 1 nie áno 110 m² 336,350.00 € voľný
B2-2 3 80 m² 1 nie áno 110 m² 382,750.00 € voľný
B2-4 3 90 m² 1 áno áno 135 m² 405,950.00 € voľný
C-1 4 120 m² 1 nie áno 270 m² 985,940.00 € voľný

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE vám prináša projekt MALIBU na Cypre. Ide o komplex 75 luxusných víl a apartmánov priamo pri mori s nádherne upravenou súkromnou plážou v jednej z najexluzívnejších častí Severného Cypru, v oblasti Tatlisu (región Kyrenia) . Projekt pozostáva z 18 štúdiových apartmánov na prízemní pri hlavnom bazéne a reštaurácii, 18 dvojpodlažných loft apartmánov pri hlavnom bazéne a reštaurácii, 24 apartmánov v prvej línií pri mori (2 a 3 spálňové), 10 apartmánov s výhľadom na hory (2 a 3 spálňové), 5 exkluzívnych bungalovov s vlastným bazénom v prvej línií pri mori (3 spálňové).

Výstavba bola zahájená v apríli 2022 a dokončenie celého komplexu je plánované na jeseň 2025. Je realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group, ktorá patrí k lídrom v oblasti stavebníctva na Severnom Cypre už od roku 2001 a špecializuje sa na výstavby exkluzívnych nehnuteľností, vrámci ktorých zároveň ponúka možnosť kompletného servisu prenájmu a údržby apartmánov za poplatok.

Jedinečná poloha apartmánov a víl priamo pri mori (70 metrov od súkromnej pláže) ponúka krásne výhľady na more z jednej strany a pohorie Basparmak z druhej strany. Súčasťou komplexu je veľký hlavný bazén, menšie bazény, reštaurácia a bar pri hlavnom bazéne, fitness a spa centrum, zabudovaný BBQ na terase, 24/7 servis prenájmu a údržby. Parkovanie je zabezpečené v areáli komplexu MALIBU alebo na vyhradených parkovacích státiach priamo pred apartmánmi. V okolí komplexu je vybudovaná potrebná infraštruktúra, kvalitná cestná komunikácia, lokálne obchody a reštaurácie.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte MALIBU Luxury villas and apartments?
Nechajte sa rozmaznávať luxusom a nadčasovým dizajnom apartmánov, veľkorysým vlastným priestorom pre oddych, slnkom zaliatymi plážami, tichými zátokami obklopenými zeleňou, priezračnou vodou Stredozemného mora a panenskou prírodou Severného Cypru. V čase neprítomnosti majiteľa, je možné využiť za prijateľný poplatok KOMPLEXNÝ SERVIS PRENÁJMU A ÚDRŽBY apartmánov. Apartmán v projekte MALIBU je skĺbením investície pre vlastný relax, ako aj následný prenájom.

Pokojná oblasť Tatlisu na Severnom Cypre v oblasti Kyrenia je z jednej strany lemovaný pohorím Besparmak (740 m.n.m) a z druhej strany krásnymi plážami s jemným pieskom, pozvoľným vstupom do mora, tichými zátokami a krištáľovo čistou vodou Stredozemného mora. Pohorie Besparmak dlhé 22 km ponúka očarujúce výhľady, množstvo dobre značených turistických trás, cyklotrás, horolezeckú oblasť Penthadaktylos a tri z najkrajších zrúcanín hradov v Stredomorí.

Komplex je vzdialený:
50 minút od letiska ERCAN, 60 minút od letiska LARNACA, 45 minút od mesta KYRENIE (GIRNE), 40 minút od GOLF BEACH KORINEUM resort

Ďalšie dostupné pláže v blízkosti:
20 minút pláž ALAGADI (korytnačia pláž s pieskovými dunami a možnosťou pozorovania morských korytnačiek), 45 minút pláž ESCAPE (považovaná za jednu z najkrajších verejných pláží Severného Cypru ), 50 minút pláž ACAPULCO so strediskami vodných športov a možnosťami potápania

Apartmány a vily sa predávajú vo vysokokvalitnom vyhotovení (obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, okná, dvere, zabudované skrine). V aktuálnom štádiu výstavby má klient možnosť vybrať si z viacerých alternatív ponuky dlaždíc a omietok ako aj nadštandardné vybavenie (jacuzzi na terase,vlastný bazén pri bungalove, pergola, podlahové kúrenie v celom apartmáne). Komplex MALIBU má vlastný centrálny systém zdroja vody s tlakovými regulátormi.

- Konštrukčný systém stavby tvoria železobetónové obvodové nosné steny a stĺpy v kombinácií s tehlovými stenami.
- Priečky sú tehlové.
- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov.
- Hliníkové okná a dvere s dvojitým izolačným termosklom.
- Podlaha liata s mramorovým vzorom.
- Mramorové schodisko.
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením.
- Kuchynská linka v prevedení masívne drevo alebo MDF profil s možnosťou výberu rôznych typov skriniek, žulová pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče podľa výberu klienta z ponuky viacerých dodávateľov.
- Vstavané skrine v spálni.
- Klimatizácia - príprava pre inštalovanie klimatizačnej jednotky v každej miestnosti.
- Elektrické zásuvky.
- Stropné lišty v miestnostiach.

VARIANT A: Záloha 2000 EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 35 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu, 20 % pri dokončení základov apartmánov, 20 % pri dokončení nosných konštrukcií, 20 % pri dokončení hrubej stavby a 5 % pri odovzdaní apartmánu

VARIANT B: Záloha 2000 EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 35 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu a zvyšok kúpnej ceny rozložený podľa dohody s developerom v mesačných splátkach podľa splátkového kalendára po dobu 3 rokov bezúročne.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Začiatok2022
Ukončenie2025
Počet75
Výmera110 - 270 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

RIVERS REAL ESTATE
Mudroňova 6, Bratislava 81101

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421914.. zobraziť +421 914 11 22 44

Staňte sa súčasťou realitnej komunity!

Získate možnosť inzerovať na ZoznamRealit.Sk za zvýhodnenú cenu 180 €/rok.

Chcem viac informácií ZRKS.Sk