Exkluzívny 4-izbový byt s terasami na tri svetové strany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Brezová
149 m²
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
419.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4336x zobrazená v zozname / 262x zobrazená detailne / 12x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte nový rozmer bývania v luxusnom Penthouse na Brezovej ulici v Malackách, ktorý kombinuje dokonalý komfort, vynikajúcu dostupnosť k Bratislave a blízkosť k prírode. Byt v bytovom dome Malina zaujme nielen svojou rozlohou a vysokým štandardom vybavenia, ale aj premysleným dizajnom, ktorý zabezpečuje maximálne využitie denného svetla. Veľkorysé terasy ponúkajú dostatok priestoru pre vonkajšie posedenie a relaxáciu s výhľadom na Malé Karpaty. Vzdialenosť autom len 20 minút od Nemocnice Bory – Penta Hospitals a do 30 minút ste na kávičke v Eurovea.

Kľúčové vlastnosti: Samostatný výťah na 4/4 poschodie vedúci až k vstupným dverám do bytu. Dve priestranné parkovacie miesta vo vlastníctve priamo v garáži pod bytovým domom.

Rozloha a dispozícia: Byt má celkovú podlahovú plochu 149 m², ktorá zahŕňa 4 obytné miestnosti, kuchyňu spojenú s obývacou izbou, dve kúpeľne s WC, a dve rozľahlé terasy (celková úžitková plocha vrátane terás je 236 m²).
K bytu je možné si zakúpiť samostatne 2 parkovacie miesta v garáži pod bytovým domom. Sú umiestnené vedľa seba a každé má výmeru 12m2.

Kuchyňa: Plne vybavená moderná kuchyňa s vysokým štandardom zariadenia vrátane vstavanej chladničky, umývačky riadu, elektrickej rúry a varnej dosky.

Kúpeľne: Dve štýlové kúpeľne vybavené sprchovým kútom a vaňou, zrkadlovými skrinkami a moderným keramickým obkladom, 2x wc závesný systém Geberit. S odvetraním do centrálneho systému budovy.

Denná a nočná časť: Byt je rozdelený na dennú časť s obývacou izbou a kuchyňou, a na nočnú časť s osobitnými izbami, zabezpečujúc tak ideálne súkromie a komfort.

Terasy: Dve veľké terasy s povchom z drevoplastových dosiek ponúkajú nádherný výhľad na okolie a sú ideálne pre relax, grilovanie alebo možnosť inštalácie vírivky s prístupom z dennej, ale aj nočnej časti. O bezpečnosť na terase sa stará zábradlie s kvalitného lepeného tónovaného skla.

Vybavenosť a štandard: Byt sa predáva kompletne zariadený, s vysokým štandardom vybavenia, klimatizáciou v každej izbe, bezpečnostnými vstupnými dverami a kvalitnými podlahami a vstavaným nábytkom vyrobeným na mieru.

Dostupnosť: S vynikajúcim napojením na diaľnicu D2 a budúcou dialničnou križovatkou Rohožník, sa značne skracuje doba cesty do Bratislavy a ďalších regiónov. Vďaka dobre rozvinutej infraštruktúre je mestské centrum Malacky, ako aj hlavné mesto, ľahko dostupné autom, vlakom či autobusom.

Všetko na dosah: Okrem tichej a pokojnej lokality poskytuje Brezová ulica kompletnú občiansku vybavenosť – od vzdelávacích inštitúcií, cez zdravotnícke zariadenia, po obchody a služby. Všetko potrebné pre váš pohodlný život nájdete na dosah ruky.

Cyklistické Trasy: Priamo z domova sa môžete napojiť na rozsiahlu sieť cyklotrás v okolí Malaciek, ktoré ponúkajú skvelé možnosti pre športové vyžitie a výlety do prírody. Byt je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie, ale zároveň si potrpia na rýchle spojenie s mestským ruchom a možnosťami aktívneho oddychu.

Cena samostatného bytu je 419 000,-€


Cena dvoch parkovacích stojísk v garáži 30.000,-€

Miroslav Drnda RSc.


RIDGELINE s.r.o.
Mob:
Email:

Link na 3D virtuálnu prehliadku : https://my.matterport.com/show/?m=cmeiqcafxfi

Byt je možné finacovať hypotekárnym úverom, s ktorým Vám v prípade záujmu, rád bezplatne pomôžem. Vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností je zahrnuté v cene. Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, teším sa na Vás pri osobnej obhliadke.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha149 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno