JEDINEČNÝ 3IB S POSILŇOVŇOU, ZARIADENÝ, KLIMATIZACIA, UL.KONIAREKOVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Koniarekova
64 m²
3
3
3
úplne prerobený
nie
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
235.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6347x zobrazená v zozname / 379x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj krásny, klimatizovaný, jedinečne kompletne prémiovo zrekonštruovaný a zariadený 3-izbový tehlový byt s balkónom, vl. zariadenou posilňovňou, nachádzajúci sa na 3. poschodí 3 poschodovej stavby na ulici Koniarekova, Trnava.

TECHNICKÝ STAV BYTU :



Z pohľadu realitnej kancelárie musíme skonštatovať, že takýto vysoký štandard rekonštrukcie sa na realitnom trhu len tak ľahko nevidí. Vstup do bytu chránia protipožiarne bezpečnostné dvere Securido so 7 bodovým bezpečnostným uzamykaním, interiérové dvere sú v kvalitnom drevenom dyhovanom prevedení zn. PORTA v obložkovej zárubni. Okná sú novo-osadené 7-komorové plastové zn. SCHUCO s izolačným trojsklom, pričom sú zateplené vonkajšie hliníkové rolety a taktiež osadené sieťky proti hmyzu. Vnútorný povrh stien tvoria sádrové stierky s dizajnovou omietkou SAN MARCO v kombínácií s krásnym dreveným obložením stien vytvárajú atraktívnu modernú a zároveň útulnú atmosféru bývania. Vo všetkých miestnostiach je zrealizovaný sádrokartónový podhľad. Podlahy v celom byte sú vysokokvalitné kompozitné vodeodolné podlahy kladená krásnym stromčekovým vzorom. V kúpeľni a WC je kladený obklad z vinylových panelov ROCKOWALL TILES, zrealizovaný až po podhľad. Samozrejmosťou je rekonštrukcia elektrických rozvodov v celom byte s novými ističmi, rekonštrukcia rozvodov vody, odpadov a kúrenia. Menené boli taktiež stupačky v bytovom dome. Radiátory menené za oceľové zn. KORAD s termostatickými hlavicami. V obývacej izbe bola osadená klimatizačná jednotka a závesný nízkoenergetický elektrický krb, ktorí slúži aj na vukurovanie a dokáže vykúriť 70 m2 podlahovej plochy. Balkón je zasklenený plasttovým posuvným systémom. Byt bol zrekonštruovaný vysokokvalitnými materiálmi s dôrazom na moderný dizajn, ktorého vyhotovenie predbehne nejednu novostavbu.


DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:



Prejdite sa touto nádhernou nehnuteľnosťou hneď teraz:
https://my.matterport.com/show/?m=R5M2vbkT53C

Úžitková plocha bytu je 64 m2 + pivnica 5,04 m2 + balkón 2,76 m2 + posilňovňa v nájme.

Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni s výmerou 6 m2 s dvomi vstavanými skriňami slúžiacimi ako šatník a botník na mieru s dostatkom úložného priestoru, ktorý ešte dopĺňa niekoľko skriniek pod podhľadom. Centrum bytu tvorí krásna obývačka (20,93 m2) optický oddelená lamelovou zástenou od vytvoreného jedálenského kúta s veľkým jedálenským stolom s pohodlným sedením. V obývačke je umiestnená veľká koženná sedačka, krásna drevená zostava pod a nad TV s množstvom úložného priestoru s LED osvetlením, dizajn dotvára lamelová zástena za TV, krásny elektrický krb a imitácia dreva na kúrenie. Dominantou bytu bude pre budúcich majieľov pravdepodobne kuchyňa s dizajnovou kuchynskou linkou na mieru taktiež v drevenom prevedení, vybavená kvalitnými spotrebičmi Whirpool (indukčná varná doska, nerezový digestor, teplovzdušná elektrická rúra, mikrovlnka, granitovým drezom zn. BLANCO, šivkonými výsuvnými systémami na kávovari, ktoré v prípade nepoužívania sú zasunuté v kuchynskej linke. Šikovným úložným priestorom je sada vstavaných skríň, kde sú umiestnené práčka a sušička. Nedostatkom úložného priestoru kuchynský priestor tak ako i zvyšok bytu určite netrpí. Komfortom disponuje i rodičovská izba s výmerou 11,87 m2, kde nachádzame pohodlnú manželskú posteľ, vstavaný šatník s výškou po podhľad, veľá TV stena s množstvom ďalšieho úložného miesta, atmosféru okrem krásnych omietok, ktoré neskutočne ladia s odtieňom podlahy, dotvárajú LED svietidlá zabudované v lamelovej zástene za posteľou. Majitelia sa skrátka s každým centimetrom v byte doslova vyhrali. Detská izba s výmerou 9,96 m2 disponuje pre jej budúceho obyvateľa vstavaným šatníkom a skrinkami pod podhľadom, prepojenými s písacím stolíkom a TV zostavou. V neposlednom rade byt disponuje kúpeľňou opätovne v dizajnovom prevedení, vybavenou sprchovým kútom s dizajnovými čiernymi batériami zn. RAVAK, vysokou závesnou bielou skrinkou s priestorom pre drogériu, zrkadlom s drevenou skrinkou, čiernymi držiakmi na uteráky. WC je samostatné so závesným WC s podomietkovým systémom. Byt disponuje balkónom prístupným z obývačky.

Obrovskou výhodou bytu je zrekonštruovaná murovaná pivničná kobka s bezpečnostnými vstupnými dvermi, omietkami a kompozitnou podlahou, vybavená regálovým systémom. Výmera miestnosti je 5m2, poslúži teda na uskladnenie bicyklov či zaváranín. TU výhody bytu zďaľeka nekončia. Pre športových nadšencov k bytu za ročné nájomné prislúcha ďalšia miestnosť, ktorá slúži ako posilňovňa. A Aby toho nebolo málo, všetko jej športové zariadenie zostáva a bude vlastníctvom budúceho majieteľa.

TECHNICKÝ STAV BYTOVÉHO DOMU :



Tehlový bytový dom disponuje 2 vchodmi, tromi nadzemnými podlažiami a suterénom so spoločnými priestormi a pivničnými kobkami.V každom vchode sa nachádza 6 bytov, na každom podlaží dva byty. Bytový dom bol postavený v r. 1971. Fasáda je zateplená zateľovacím systémom s povrchom z tenkovrstvovej fasádnej omietky. Vstupné dvere do bytového domu sú hliníkové s presklenám, otváranie je pomocou elektrického domového vrátnika. Okná sú nové plastové s izolačným 2-sklom. Vykurovanie domu je teplovodné ústredné, ohrev TVU a kúrenie je zabezpečené z výmenííkovej stanice umiestnenej mimo bytového domu. Rozvody vody a kanalizácie sú menené. V bytovom dome je realizovaný optický internet.


Náklady na bývanie: 200 eur (kúrenie, teplá/studená voda, fond opráv, upratovanie spoločných priestorov a príslušné poplatky bytovému správcovi) + elektrina / 2 osoby.

​​​​​​​​

VÝHODY BYTU :



prémiová kompletná rekonštrukcia z vysokokvalitných dizajnových materiálov
kompletné zariadenie bytu vrátane voľne stojaceho nábytku
balkón, murovaná pivnica, vlastná zariadená posilňovňa
bytový dom s nízkym počtom bytov poskytujúci väčšie súkromie
blízkosť centra mesta

CENA:



Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná