Kancelária/ Obchodné priestory č. 5, 90 m2, Centrum, Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
90 m²
2
2
3
áno
prenájom - Kancelárie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1759x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

REGAL Reality ponúka na prenájom Kanceláriu/ Obchodné priestory na podnikateľské účely v centre mesta Topoľčany. Priestor má výmer 90 m2 a nachádza sa na 2. poschodí. Priestor je vhodný ako kancelária, sklad, prevádzka služieb. Priestor tvorí kuchynka s umývadlom a dve veľké miestnosti, ktoré sa môžu rozdeliť priečkou a vytvoriť samostatné miestnosti s vlastným prístupom.
Kúrenie je zabezpečené centrálnym vykurovaním. Inžinierske siete: elektrika, voda. Budova je chránená kamerovým systémom. Priestor je voľný ihneď. Bližšie informácie a obhliadka : Ing. Andrej Jarošinec, tel.: , email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb3
Statusaktívne
Výťaháno