Kancelárske a obchodné priestory, Nám. sv. Mikuláša

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Námestie sv. Mikuláša
87 m²
3
1
2
prenájom - Kancelárie
393,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

13054x zobrazená v zozname / 1231x zobrazená detailne / 16x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OU

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KANCELÁRSKY RESP. OBCHODNÝ PRIESTOR vo výmere 87 m2 na 1. poschodí vhodný na využitie prevádzkovania obchodnej činnosti resp. na využitie priestrannej kancelárie, nachádzajúci sa v polyfunkčnej budove v lokalite Stará Ľubovňa, Námestie sv. Mikuláša /zadné trakty/.

VÝHODY:


❶ Slnečné a priestranné priestory
❷ Výklad

❸ Centrum mesta


❹ Voľné ihneď

STAV PRIESTORU:


Priestory sú krásne svetlé a priestranné, v každej kancelárii je k dispozícii aj vlastné umývadlo, vykurovanie je podlahové a každá kancelária má k dispozícii vlastný merač na elektrinu. Nechajte sa unášať atmosférou bezpečnosti, ktorú poskytuje dobre zabezpečená budova. S neobmedzeným prístupom do budovy môžete prichádzať a odchádzať podľa vašich potrieb, bez toho aby ste museli riešiť obmedzenia.

PLATBY:


Cena prenájmu je 393,-EUR + náklady na energie + DPH. Kaucia sa nevyžaduje, nakoľko sa platí nájom kvartálne.
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEHRADÍTE.

LOKALITA:


Objavte radosť z práce v týchto priestoroch, s ideálnou polohou v CENTRE MESTA, sme zaručili, že budete mať rýchly prístup k všetkému, čo potrebujete, a to v spojení s bohatou občianskou vybavenosťou a príjemným okolím, ktoré vás obklopuje.
Nechajte sa očariť možnosťou vytvoriť si dokonalé pracovné prostredie, ktoré vám prinesie inšpiráciu a produktivitu. Nezmeškajte túto zriedkavú šancu, ktorú vám ponúka naša jedinečná ponuka administratívnych priestorov. Kontaktujte nás ešte dnes a presvedčte sa sami o tom, aké výnimočné môže byť vaše pracovné prostredie

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / OBCHODNÉ PRIESTORY / PRENÁJOM / STARÁ ĽUBOVŇA / VÝMERA 87 m2 / NÁMESTIE SV. MIKULÁŠA / CENTRUM / ZREKONŠTRUOVANÉ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha87 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Oknáplastové

Vývoj ceny