Krásna záhrada so Štiavnickými vrchmi ako na dlani, Pukanec.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Pukanec
1538 m²
1538 m²
predaj - Pozemky - bývanie
65.000,- €
42,26 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

623x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

Dnes Vám ponúkame dedovizeň 20 km od Banskej Štiavnice v malebnej obci Pukanec.
Mierne svahovitá, krásna záhrada s množstvom starých, rodiacich ovocných drevín, ale aj novovysadených stromov je po celé desaťročia starostlivo udržiavaná pôvodným vlastníkom. Záhrada je stvorená pre záujemcu o kľud a ticho a poskytuje nádherné výhľady.
V bezprostrednej blízkosti sú turistické a náučné chodníky. Hneď nad pozemkom sa nachádza les. Táto výnimočná nehnuteľnosť je vhodná aj pre záhradkára či včelára. Na zastavanej ploche pozemku sa nachádzajú dve pôvodné, kamenné, hospodárske budovy s prístupom z hlavnej komunikácie. Voda a elektrika na hranici pozemku a plyn cca 150m. Nehnuteľnosť v intraviláne obce, je možnosť ďalšej výstavby.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1538 m²
Úžitková plocha1538 m²
Statusaktívne