Krásny nadštandartný byt v projekte NIDO2 s vlastnou predzáhradkou.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
52.75 m²
5
1
2
úplne prerobený
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.180,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

5522x zobrazená v zozname / 379x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom exkluzívny dvojizbový byt v nadštandartnom vysokokvalitnom novopostavenom projekte NIDO2. Byt je o rozlohe 53m2 + pivnica 2.66m2 + predzáhradka 36m2, pozostáva z dvoch obytných miestností, kuchyňa Dankuchen so spotrebičmi je prepojená s obývacou časťou s výstupom na terasu - predzáhradku. Byt prenajímame kompletne zariadený, boli použité kvalitné značkové výrobky, Italské dizajnové svietidlá KARTELL, dalej DANKUCHEN ,MOBEL LUTZ,,FLOS. V cene nájmu je zahrnutý aj prenájom garážového státia a záloha na energie. V dome je optika V - net., 24h recepcia. Byt poskytuje úžasné a nadštandartné bývanie v kvalitnom bytovom dome a je príjemne tichý. Prophet Real odporúča. Pri podpise zmluvy sa platí prvý nájom 1180,- eur depozit 1200,- eur a provízia 600,-eur.


Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha88.68 m²
Úžitková plocha52.75 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny