Multifunkčný rodinný dom blízko centra Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: J.Fabiniho
180 m²
371 m²
predaj - Rodinný dom
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4068x zobrazená v zozname / 571x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame NA PREDAJ multifunkčný rodinný dom s garážou nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Dom možno využiť na bývanie aj na podnikanie (ambulancia, kancelárie). Celková výmera pozemku je 371 m2. Dom je dvojpodlažný s čiastočne zobytneným podkrovím, zastavaná plocha je 112 m2.

Dom je súčasťou zástavby radových meštianskych domov. Vstup do domu je z ulice cez podbránie. Po vstupe do domu sa na prízemí nachádza chodba so schodiskom. kuchyňa, špajza, 2 obytné miestnosti a sklad pod schodiskom. Na poschodí je dispozícia podobná ako v prízemí - chodba s výstupom na balkón, 2 obytné miestnosti, kuchyňa, špajza. Z kuchyne je prechod do kúpeľne s vaňou. V podkroví je vstavaná jedna obytná miestnosť.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete (plyn, voda, kanál, elektrina). Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza samostatná garáž, za ňou skleník a hospodárska budova. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, centrum mesta je v bezprostrednej blízkosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku371 m²
Zastavaná plocha112 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne