Na predaj 3-izbový byt + lodžia, 70m2, Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
70 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
92.850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2108x zobrazená v zozname / 234x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video prehliadku: https://youtu.be/Jf5yN5mFq8c

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt + lodžia. V celom byte sú vymenené plastové okná, stierky, el. rozvody, podlahy. Toaleta a kúpeľňa - dlažba, sanita a obklady, kuchyňa - kuchynská linka, chodba - dlažba, menené vchodové dvere. Všetky služby spojené s bývaním sa nachádzajú do pár minút od bytového domu. Parkovanie je priamo pred vchodom Celková úžitková plocha bytu je 70 m2. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, izba ,obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, WC. Nízke mesačné náklady, byt vhodný na bývanie, alebo na prenájom. Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku, alebo podrobnejšie informácie využite kontakty: m:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku70 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny