Na predaj 3 izbový byt na Sekčove v Prešove.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
75 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
140.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2757x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj tento štýlový 3-izbový byt v Prešove situovaný v žiadanej časti Sekčov. S veľkorysou rozlohou 75m2 a komplexnou rekonštrukciou, tento byt ponúka ideálny priestor pre pohodlný život.
Okrem toho, že byt poskytuje veľkorysý priestor, nechýba mu ani pohodlie a praktickosť. V blízkosti nájdete všetku občiansku vybavenosť, čo zabezpečí váš každodenný komfort a pohodlie. Energetický certifikát nebol majiteľom predložený. Ak vás táto ponuka oslovila tak neváhajte a pre bližšie informácie a možnosť obhliadky kontaktujte makléra : Vanessa Práznovská,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku75 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne