Na predaj Novostavba BUNGALOVU Dolný Kubín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
480 m²
4
verejný vodovod
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
270.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2898x zobrazená v zozname / 686x zobrazená detailne / 686x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu v obci Mokraď, len 2 km od okresného mesta Dolný Kubín. BUNGALOV sa nachádza na slnečnom pozemku o výmere cca 480 m2.

Dispozične postáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, samostatného WC, priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou, troch samostatných izieb a veľkorysej kúpeľne s WC, kde je príprava na vaňu a sprchový kút. Z obývacej izby je možnosť výstupu na terasu, kde si môžete vychutnať svoju kávičku. Pod strechou je úložný priestor, do ktorého sa dostaneme padacími schodmi z chodby rodinného domu.

Vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom Inventor Aria, ktoré zaručí zdravú a čistú atmosféru vášho domova. V dome je príprava na podlahové vykurovanie a taktiež príprava na krbovú vložku. Dom je napojený na elektrinu, obecnú vodu a kanalizáciu.

Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha480 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno