Na predaj veľký 2-izbový byt, Trenčín - Sihoť

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
73 m²
4
čiastočne prerobený
nie
predaj - 2-izbový byt
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3923x zobrazená v zozname / 311x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj veľký 2 -izbový byt s možnosťou prerobenia na 3-izbový o výmere 73m2 v Trenčíne ul. Hodžová. Byt sa nachádza na 4. poschodí s výnimočným výhľadom na hrad.
Dispozične pozostáva- 2x vstupná chodba, balkón, samostatná toaleta, kúpeľná so sprchovým kútom, kuchyňa, špajza, veľká obývacia miestnosť. K bytu prináleží Veľký dvor s parkovacím miestom a pivnica.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: železničná stanica oproti bytového domu, škôlka, základná škola, , potraviny, LIDL, zastávky MHD, hokejový aj futbalový štadión, mestská plaváreň, kúpalisko a mnoho iného. V okolí bytu je absolútny pokoj.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Michaela Vlniešková


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha73 m²
Celková rozloha73 m²
Poschodie4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie