Na prenájom hala o výmere 575 m2 Trnava ulica Mikovíniho

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Mikovíniho
575 m²
575 m²
230/400V
prenájom - Sklady a haly
40,- €/m2/rok +energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2870x zobrazená v zozname / 363x zobrazená detailne / 87x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom hala nachádzajúca sa v priemyselnej zóne mesta Trnava na ulici Mikovíniho. V hale je elektrina. Má k dispozícii konštrukciu na žeriav. Disponuje dvomi bránami, ktoré sú vhodné i pre nákladné autá a kamióny. Celková výmera je 575 m2 s možnosťou predelenia a prenajatia i menšej výmery. Priestor je vhodný na skladovanie. Výška nájomného je 40,- eur m2/rok. Možnosť prenájmu i menšej výmery. K dispozícii je parkovacie miesto. Priestory sú ihneď voľné. Prednosti tejto nehnuteľnosti spočívajú v jej vynikajúcom prístupe k D1, R1, možnosti variability jej prispôsobenia požiadavkám trhu ako i jej lokalizácia v priemyselnej zóne mesta. Výborná dopravná dostupnosť, diaľničný obchvat je v priamej blízkosti .
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku575 m²
Zastavaná plocha575 m²
Celková rozloha575 m²
Úžitková plocha575 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Parkovanieáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta