Na prenájom obchodný priestor spolu s možnosťou priameho bývania, v ce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
Ulica.: Povstania
170 m²
prenájom - Obchodné priestory
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1958x zobrazená v zozname / 248x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom komerčný obchodný priestor spojený s bytovou časťou v centre mesta Rimavská Sobota, približne 100 metrov od Hlavného námestia.. Obchodný priestor, či komerčný priestor na služby o rozlohe cca 50m2 je na prvom poschodí multifunkčnej budovy, s priamym vstupom, po schodoch na druhé poschodie, kde sa nachádza dvojizbový byt o rozlohe 64m2 (z dvoch izieb jedna s terasou na vnútorný dvor, veľká kuchyňa so špajzou, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom a chodba). Nad bytom je veľká, upravená, čistá povala s drevenou podlahou, ktorá môže slúžiť na skladové účely. V prípade potreby celá rozloha na troch podlažiach o výmere cca 170 m2 (spolu s povalou) sa dá využiť na podnikanie, komerčné účely, či kancelárie. Priestory sú vykurované plynovou gamatkou.
Pred budovou je možnosť priameho parkovania, prípadne po dohode s majiteľom je k dispozícii aj garáž na prízemí budovy.
Nájomné je vo výške 850.- eur/mes., režijné náklady na plyn, EE a vodu sú podľa spotreby, odhadujú sa na cca 150 eur/mes.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha170 m²
Statusaktívne