Na prenájom skladové priestory 380 + 130 m2 v Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Slovanská Cesta
510 m²
prenájom - Sklady a haly
41,- €/m2/rok
Ponúknite vlastnú cenu

1488x zobrazená v zozname / 271x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka na prenájom skladové priestory o celkovej výmere 510 m2, ktoré sa nachádzajú na Slovanskej ceste v Čadci. Priestory sú v zateplenej a zrekonštruovanej budove skladu. Vybavené sú regálovým úložným systémom. Zavedená je elektrina s vlastným meraním spotreby a kúrenie s reguláciou teploty termostatom. Skladové priestory pozostávajú z dvoch samostatných skladov 380 m2 a 130 m2, ktoré sú oddeliteľné od seba, pričom každý má samostatný prístup zvonku.

Cena 41€/m2 ročne, t. j. 1300€/mes. bez DPH za sklad o rozlohe 380 m2 a 445€/mes. bez DPH za sklad 130 m2 plus energie podľa spotreby. Možnosť využívania parkoviska a manipulačnej plochy pred skladmi. V areáli sa nachádzajú spoločné toalety (dámske, pánske) a priestranná šatňa. Poplatok na zimnú a letnú údržbu spoločných plôch a spoločných priestorov sa rozpočítava medzi nájomcov areálu, na základe veľkosti prenajatých priestorov, počtu osôb a skutočne vynaložených nákladov.

Ku skladom je možné prenajať dva zariadené kancelárske priestory spolu o výmere 42,5 m2. Cena za je 45,20€/m2 ročne, t. j. 160€/mes. bez DPH + energie za dve kancelárie.

Jednorazový poplatok pre realitnú kanceláriu hradený nájomcom je 250€ vr. DPH.


Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.
Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.
© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha510 m²
Statusaktívne