Nadštandardný rodinný dom s dvojgarážou a hosťovským domom s bazénom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
430 m²
1659 m²
prízemie
7
áno - 3 autá
studňa a vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
800.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2867x zobrazená v zozname / 272x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS NEHNUTEĽNOSTI: AZIS Reality Vám ponúka na predaj nadštandardný 5 izbový rodinný dom s dvojgarážou a 2 izbovým hosťovským domom s vnútorným bazénom v obľúbenej lokalite Garden Town v Dunajskej Strede.
RODINNÝ DOM: Úžitková plocha rodinného domu je 260m² a hosťovského domu 170m², spoločná zastavaná plocha je 512m².
POZEMOK: Rodinný dom sa nachádza na pozemku s výmerou 1659 m², ktorý ponúka maximálne súkromie jeho budúcim majiteľom.
ZARIADENIE: Dom sa predáva zariadený. V cene je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, varná doska, digestor. Súčasťou vybavenia domu je kamerový systém, alarm, klimatizácia, tepelné čerpadlo, fotovoltika, podlahové kúrenie či bezpečnostné dvere. V dome ostáva väčšina zariadenia, ktoré je viditeľné v 3D obhliadke (https://my.matterport.com/show/?m=m2BxX8pzSi3)
DISPOZÍCIA: Vstupnými dverami alebo cez dvojgaráž s priamym vstupom do domu sa vchádza do chodby, ktorá prechádza celým domom a z ktorej sa otvárajú všetky miestnosti v dome. Na dvor sa dá dostať zo všetkých izieb, z obývacej miestnosti je to cez zimnú záhradu, ktorá je klasifikovaná ako samostatná izba. Kuchyňa je otvorená do obývacej miestnosti s barovým posedením aj jedálenským stolom. Hlavný dom má ďalej technickú miestnosť, šatník a dve kúpeľne. Cez krásne upravenú záhradu s viacročnými stromami a kríkmi sa dostaneme do hosťovského domu, ktorý má obývaciu miestnosť, kuchyňu, spálňu, kúpeľňu a relaxačnú miestnosť s vnútorným bazénom o rozmere 3m x 6m. Súčasťou je aj ďalšia dvojgaráž. Celý pozemok je oplotený.
PARKOVANIE: Garáž rodinného domu s elektrickou bránou poskytuje možnosť komfortného parkovania pre 2 osobné autá, zároveň je možné parkovať aj na ulici priamo pred domom. Hosťovský dom disponuje ďalšou dvojgarážou.
LOKALITA: Dom ponúka maximálny komfort bývania, nachádza sa v tichej lukratívnej časti Dunajskej Stredy, Garden Town, ako posledný dom v slepej ulici. Miesto má výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj na rýchlostnú komunikáciu R7. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou

Cena: 800 000€


Maklér: Mgr. Tomáš Miške, konateľ AZIS Reality, tel.:

Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1659 m²
Zastavaná plocha512 m²
Celková rozloha512 m²
Úžitková plocha430 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážáno - 3 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta