Nové ❗️ 3 Izbový byt na predaj, Chynorany - okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Chynorany
Ulica.: .
73 m²
4
2
3
čiastočne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
74.990,- € Veľký priestranný byt !
Ponúknite vlastnú cenu

1910x zobrazená v zozname / 357x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj priestranný byt o rozlohe až 73 m2 v obci Chynorany. Predávaný byt sa nachádza v 4 poschodovom, zateplenom panelovom bytovom dome bez výťahu. Byt je v osobnom vlastníctve, prešiel pred časom čiastočnou rekonštrukciou. Predáva sa čiastočne zariadený. K bytu patrí balkón a pivnica. Obec Chynorany sa nachádza necelých 15 minút cesty autom od okresných miest, Partizánske, Topoľčany, Bánovce nad Bebravou. V obci sa nachádza všetká potrebná občianska vybavenosť, Ma autobusové a vlakové spojenie vrátane rýchlikov na všetky smery.

Predávaný byt sa nachádza na 2 poschodí. Pozostáva zo vstupnej chodby, 3 samostatných izieb, kúpeľne, toalety a kuchyne. Jedna izba ma vstup na balkón. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút. Okná sú plastové.

Predávaný byt ma veľmi výhodné dispozičné riešenie, ktoré je možné rekonštrukciou pozmeniť a tak zmodernizovať celý byt na vkusné a módne bývanie.

Výhodou bytu je rozloha !



Byt je bez tiarch a kúpa bytu je možná aj cez hypotéku. Ohľadne jej vybavenia Vám viem všetko potrebné zabezpečiť.

Ak hľadáte bývanie mimo mesta , ale chcete mať jednoduché spojenie bez nutnosti používania vlastného auta, tak výhoda je, že obec ma jedno z najlepších spojení . V obci sa nachádza škôlka, škola, reštaurácie, pošta, potravinové reťazce, obchody, lekáreň, lekári pre deti aj dospelých.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na a ja Vám rada tento bytík ukážem.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové