Nové ❗️ Rodinný dom na predaj , Nováky okres Prievidza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Nováky
Ulica.: Lehotská cesta 625
150 m²
800 m²
1
6
áno
pôvodný
predaj - Rodinný dom
139.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2443x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - Ponúka so súhlasom majiteľa na predaj Rodinný dom na ulici Lehotská, ktorý je postavený v tichej a veľmi vyhľadávanej lokalite mesta Nováky.
Predávaný dom je v osobnom vlastníctve , postavený je na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 800 m2. Rodinný dom je v pôvodnom stave a vyžaduje úplnú rekonštrukciu. Pozemok je oplotený ma vstupnú bránu a súčasťou domu je aj garáž.

Dom má 4 izby,plastové okná, garáž technickú miestnosť, kuchynku, ma jedno podlažie. Celková rozloha pozemku je 800 m2 - zastavaná plocha 150 m2,.

Dom je napojený na elektrickú a plynovú prípojku, verejný vodovod a ma samostatnú žumpu.

Čo dodať na záver ?



Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite mesta Nováky. Je tu možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv, Do centra a obchodov sa dostaneme pešou chôdzou za necelých 10 minút. Veľkou výhodou je kľud, a krásny slnečný a rovinatý pozemok.

NA KÚPU ODPORÚČAM !



Hľadáte nehnuteľnosť, rodinný dom ? Neviete sa rozhodnúť ? Kontaktujte ma a ja Vám tento domček rada ukážem, presvedčte sa sami o výhodách bývania v tejto lokalite .
Ak Vás moja ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , alebo mailom na

V prípade kúpy na hypotéku Vám všetko potrebné zabezpečím.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Zastavaná plocha150 m²
Celková rozloha800 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny