NOVOSTAVBA! Krásny rodinný dom - DVOJDOM Veľký Ostrov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
Ulica.: velky ostrov
87.22 m²
351 m²
3
verejný vodovod
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
139.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5081x zobrazená v zozname / 335x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA ! Nové bývanie na kľúč ! Už teraz si môžeš zarezervovať a zároveň máš čas pozbierať si financie a zabezpečiť si budúcnosť krásneho bývania !

Chcete bývať v novom ,peknom útulnom domove s nízkymi réžiami ? Ste rodina, či priatelia a hľadáte bývanie spolu ? V tom prípade je projekt pre Vás stvorený !
Túto nehnuteľnosť si môžete zakúpiť celkovo ako Dvojdom alebo ako jednu bytovú jednotku - podľa Vašich predstáv a potrieb !

Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY ponúka na predaj krásnu modernú novostavbu 3 izbového dvojdomu typu bungalov v tichom prostredí v obci Veľký Ostrov - Kolárovo, okres Komárno.
Dom je postavený na rovinatom, slnečnom pozemku s rozlohou 351 m2, úžitková plocha domu je 72,22 m2.

Dispozičné riešenie domu:


Zádverie-5,36m2
Izba-15,58m2

Spálňa-15,58m2


WC-2,70m2
Kúpelňa-8,28m2

Špajza-3,38m2


Obývačka s kuchyňou-36,34m2
Terasa-12,00m2.

Povala


Postavený je z kvalitných materiálov, z tehla 40 cm + izolácia 10 cm, plastové okná s izolačným trojsklom, predpríprava na krb. Kúrenie: elektrické podlahové - vo všetkých miestnostiach sú digitálne termostaty a klimatizácia, bojler na TÚV, zásuvky a vypínače, príprava na TV. Je napojený na verejný vodovod, odpadová voda je riešená do žumpy. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté parkety, dlažby, kompletná kúpeľňa, interierové dvere, oplotenie pozemku, terénna úprava, chodník okolo domu, malá záhradka. Energetický certifikát po kolaudácii bude triedy A.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku351 m²
Zastavaná plocha110 m²
Úžitková plocha87.22 m²
Počet izieb3
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciažumpa
Internetwifi
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno