Pekný 1 izbový byt v pokojnej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Ludvika van Beethovena
30 m²
4
4/posledné poschodie
1
čiastočne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 1-izbový byt
106.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2613x zobrazená v zozname / 265x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám predstavuje exkluzívne na predaj 1 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite - Prednádražie, v krásnom meste Trnava. Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Ludvíka van Beethovena. Je tu pre Vás výborná investičná príležitosť.

Špecifikácia nehnuteľnosti :



Urobte si obhliadku aj z pohodlia Vášho domova :
https://my.matterport.com/show/?m=YPZC1JXYk8H

1 izbový byt je situovaný na 4. poschodí zatepleného panelového bytového domu bez výťahu. Úžitková plocha nehnuteľnosti je cca 30m2. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorú si vie nový majiteľ prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni (cca 3,10m2), ktorá disponuje vstavaným šatníkom na mieru, kde je dostatok miesta pre kabáty a obuv. Po ľavej strane sa nácháza vstup do murovanej kúpeľne (cca 3,2m2) aktuálne s osadenou vaňou, umývadlom so skrinkou, bezrámovým zrkadlom, stojacim WC a modulovou skrinkou na uteráky, či kozmetiku. Z predsiene sa zároveň dostávame do obývačky so spacím kútom ( cca 15m2), táto miestnosť, so skutočne pekným výhľadom do prostredia s množstvom zelene, je krásne presvetlená a dáva novému majiteľovi priestor si toto miesto prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Z obývačky sa dostávame do samostatnej kuchyne (cca 8,3m2), kuchyňa je taktiež presvetlená s pekným výhľadom. Kuchynská linka je prerobená od roku 2020, disponuje samostatne stojacim plynovým sporákom s rúrou, samostatne stojacou chladničkou s mrazničkou v nerezovom prevedení. Za kuchynskou linkou sa nachádza drevená zástena vhodná pre praktickosť udržiavania kuchyne. Nehnuteľnosť nemá balkón. K bytu patrí pivnica.

Technický stav nehnuteľnosti :



1 izbový byt je po čiastočnej rekonštrukcií spočívajúcej vo výmene vstupných dverí za bezpečnostné, výmene pôvodných okien za plastové, výmene elektroinštalácií a stupačiek v roku 2017, taktiež kúpeľňa prešla rekonštrukciou, boli tu vymenené obklady a dlažba, nová sanita ( vaňa, umývadlo, toaleta ). Na chodbe bola vymenená keramická dlažba a postavený šatník na mieru so zásuvným systémom. V obývačke a v kuchyni boli vymenené podlahy za laminátové, pričom v obývačke bol vymenený pôvodný radiátor za nový. V kuchyni bola vymenená kuchynská linka so spotrebičmi v roku 2020.

VÝHODY:



-- nízke mesačné náklady - 125 eur / 2 osoby - vrátane elektriny
- možnosť rekonštrukcie podľa svojich vlastných predstáv
- zrekonštruovaný bytový dom
- byt je ideálnou investičnou možnosťou s okamžitým prenajímaním
- tiché prostredie - park, detské ihrisko, minimum ruchu, BIKING PUMPTRACK

Bytový dom :



Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou spočívajúcou v zateplení, vyhotovení fasády, vstup do bytového domu, vchodové dvere, zvončeky a schránky, plastové okná v spoločných priestoroch, udržiavané spoločné priestory.

Lokalita :



Pokojná a tichá lokalita s množstvom zelene všade naokolo. Zároveň s možnosťou plnohodnotného využitia všetkých výhod mesta Trnava.

Cena :



Cena nehnuteľnosti je 106 000 eur. V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala a potrebujete si preveriť Vaše finančné možnosti vrámci hypotekárneho / iného úveru, smelo nás kontaktujte, všetko s Vami zodpovedne prepočítame, aby ste si mohli túto nehnuteľnosť kúpiť za tých najlepších a najférovejších podmienok.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha37.7 m²
Úžitková plocha30 m²
Poschodie4/posledné poschodie
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná