Predaj pozemku na bývanie, Veľlé Dvorníky, okres Dunajská Streda.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľké Dvorníky
5628 m²
predaj - Pozemky - bývanie
309.000,- €
54,90 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3021x zobrazená v zozname / 488x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Danubioreal, M.R.Štefánika 5, Komárno, Ing. Irena Petrovicsová, ponúka na predaj pozemok v obci Veľké Dvorníky, 3 km od Dunajskej Stredy
Rozsiahly pozemok s rozlohou 5628 m2 sa nachádza tichej časti obce Pozemok je rovinatého charakteru. Zámerom majiteľa bolo vytvoriť novú štvrť s rodinnými domami. . Všetky inžinierske siete sa nachádzajú v blízkosti pozemku.

Výborná investičná nehnuteľnosť.



Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5628 m²
Statusaktívne