Predaj, rodinný dom Banská Belá - EXKLUZÍVNE HALO RE...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Belá
1 m²
435 m²
neuvedené
6
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
120.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

17992x zobrazená v zozname / 2191x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v Banskej Belej v tichej lokalite na kopci s výhľadom na široké okolie s pozemkom o výmere 435 m2, z toho zastavaná plocha: 126 m2.

DISPOZÍCIA:


Prízemie je tvorené vstupnou chodbou, vľavo sa nachádzajú dve izby, kúpelňa s toaletou, vpravo kuchyňa so špajzou, jedna izba a prechod schodmi na prvé poschodie, kde sa nachádzajú ďalšie dve izby, z toho jedna s balkónom. Orientácia domu je východ/západ.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom je v pôvodnom stave, postavený v 50. tych rokoch, novšia časť dostavovaná v roku 1968. Stierky boli urobené len v chodbe a kuchyni. Kúrenie je plynové ústredné, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler (obojživelník). Súčasťou domu je garáž a záhrada o výmere 309 m2. Dostupné sú všetky inžinierske siete (obecný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn).

VÝHODY:


Tichučká lokalita, bezproblémové parkovanie. V blízkosti materská škôlka, základná škola.
NÁZOR MAKLÉRA:
Priestranný rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite mimo hlavnej cesty. Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv.
""Vyhľadávaná lokalita obce, tiché slnečné miesto.""

ID ponuky: BS-63420



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku435 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny