PRENÁJOM- 3i luxusný byt s terasou – SKY PARK – Továrenská, BA

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
97 m²
29
16
3
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.850,- € Energie:
350 € / mes
+350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

35097x zobrazená v zozname / 3154x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

ABERTAL REALITY ponúka exkluzívne na prenájom nadštandardný dizajnový 3-izbový byt s prémiovým výhľadom, s terasou a garážovým státím (aj s možnosťou nabíjania elektromobilu) . Byt sa nachádza na 16. poschodí v jednej z najlepších a najlukratívnejších nehnuteľností na Slovensku - v projekte SKY PARK, v mestskej časti Bratislava - Staré Mesto (Továrenská ulica).

Byt ponúka na rozlohe 97,5 m2 exkluzívny priestor na bývanie. Bonusom je unikátny výhľad z terasy veľkej 7m2 na centrum Bratislavy, ktorý Vás očarí hneď na prvý pohľad. Byt sa prenajíma nadštandardne zariadený dizajnovým nábytkom na mieru, vrátane spotrebičov najvyššej triedy a kvality. Zároveň je vybavený hlasovým asistentom Amazon Alexa.

Dispozícia – zo vstupnej chodby vybavenej dostatkom úložného priestoru sa vchádza do práčovne (s práčkou a sušičkou), samostatnej toalety a kúpeľne, v ktorej sa nachádza sprchový kút aj vaňa. Samozrejmosťou sú dve umývadlá. Dominantou bytu je rozľahlá obývacia izba s jedálenským kútom a nadštandardne vybavenou kuchyňou. Vstup na terasu je možný z obývacej izby a zo spálne. Spálňa a ďalšia izba sú samostatné, nepriechodné.

Lokalita – zeleň, reštaurácie, kultúra aj relax. To všetko ponúka rezidenčný komplex SKY PARK a jeho blízke okolie. Dobrá adresa v centre Bratislavy, vynikajúce dopravné spojenie a zároveň tiché prostredie s množstvom zelene je výborným miestom na bývanie aj pre náročného klienta.

V blízkosti sa nachádza obchodná galériaEUROVEA s množstvom služieb, obchodov, reštaurácií. Dunajská promenáda je ideálnym miestom na krátke prechádzky. Milovníkov kultúry určite poteší pešia dostupnosť budovy Slovenského národného divadla.

Byt je voľný od 01.07.2024



Cena mesačného nájmu je 2.200€/mesiac (1.850€ nájom za byt + 350€ energie). V cene je zahrnutý aj internet a káblová TV.

Za doplatok je možné prenajať si aj druhé parkovacie miesto pre elektromobil.

Pri podpise zmluvy sa hradí: 1 mesačný nájom + vratná kaucia vo výške 3.000 eur + provízia pre RK vo výške 1.500 eur



© Fotografie, video a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha97 m²
Úžitková plocha97 m²
Poschodie16
Počet poschodí29
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny