Prenájom administratívnych priestorov - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Štefánikova
744 m²
áno - 4 autá
áno
prenájom - Kancelárie
1,- €/mes. Dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

16006x zobrazená v zozname / 1969x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom administratívne a obchodné priestory v centre mesta Trenčín, v blízkosti Hotela Elizabeth.
K dispozícii sú 3 nadzemné podlažia, ktoré možno využiť na administratívu, zdravotnícke zariadenie, príp. predajňu. To všetko o celkovej výmere takmer 750 m².
Prvé a druhé nadzemné podlažie je prepojené samostatným schodiskom, k dispozícii je kompletné sociálne zázemie – kuchynka, WC (na každom podlaží).
- I.NP - výmera 285 m², sklenenou priečkou predelené na kancelársku časť a časť možnú využiť ako show-room.
- II.NP - výmera 245 m²
Tretie podlažie tvorí kancelársky priestor o výmere 140 m² a služobný, kompletne zariadený 2-izb. byt s výmerou 74 m². Toto podlažie je možné prenajať aj samostatne.
Vstup do budovy je situovaný od hlavnej ulice, I.NP má aj nákladový vstup pre rozmernejšie predmety od parkoviska pri budove, na ktorom sa nachádza 5 vyhradených parkovacích miest.

Cena nájmu - dohodou.



Ing. Vladimír Nemec

RADO Reality Group, s.r.o.


M
E-mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha744 m²
Statusaktívne
Garážáno - 4 autá
Výťaháno

Vývoj ceny