Príjemný 2-izbový byt v dobrej lokalite v Žiline na predaj!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Limbová 3356
49 m²
8
6
2
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

34377x zobrazená v zozname / 1747x zobrazená detailne / 175x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenej lokalite Solinky v Žiline!

Byt s rozlohou 49 m2 sa nachádza na šiestom poschodí zatepleného panelového bytového domu s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe, v kuchyni a kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú 195 Eur. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený. Nájdete tu vstavaný nábytok a dostatok úložného priestoru.

Po vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe so vstavanými skriňami, odkiaľ sa dostanete do ostatných miestností - vľavo sa nachádza obývačka, kde okrem vstavaných skríň nájdete aj vyklápaciu posteľ. Z chodby sa ďalej dostanete do kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Na pravej strane bytu sa nachádza kuchyňa s lodžiou a spálňa, so vstavaným nábytkom, ktorú je možné priečkou predeliť na dve časti. Veľkou výhodou je, že izby nie sú prechodné. Obývačka je orientovaná na severovýchod, spálňa s kuchyňou na juhozápad. K bytu prislúcha aj pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=vz3ToQ1c5WZ

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, obnovené vchody, schránky a elektrického vrátnika. Poloha domu je výhodná - hneď vedľa domu nájdete školu, škôlku, detské ihrisko, OC MAX, Metro a mnoho iného! Byt je voľný po dohode v 02-03/2024.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Úžitková plocha49 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná